De 10 grootste verrassingen van de Victoria’s Secret-show

Charles Manning van Cosmopolitan.com was erbij en dit verwacht je echt niet.

Meest gelezen

1.    Er waren honden die alle tassen op bommen checkten. Voordat fotografen en journalisten backstage mochten om de modellen te interviewen, moesten ze hun tassen op de grond zetten en een stap achteruit doen zodat een labrador er aan kon ruiken. Achteraf klaagden sommige mensen dat er zelfs meer bewaking was dan bij de Super Bowl.   

2.    Er was maar één toilet backstage, voor iedereen. En het was uniseks. Dat betekent dat het mogelijk was dat een fotograaf bij een urinaal zijn ding stond te doen terwijl Stella Maxwell in haar roze-witte minibadjas naar binnen kwam om haar eigen ding te doen. Ik zeg niet dat dit ook echt gebeurd is, maar hij ging naar binnen, en toen ging zij. Ze waren er sowieso samen binnen op hetzelfde moment. 

Advertisement - Continue Reading Below

3.    Er was een vrouw met een gigantische sombrero die de modellen backstage interviewde. Ze liep daar gewoon rond als het geen big deal was.

4.    Het was voor niemand toegestaan om foto’s te maken, te filmen, te twitteren, of ook maar bezig te zijn met social media tijdens de opnames van de show. De bewaking gaf iedereen kleine plastic zakjes voor hun telefoons en ze waren bloedserieus over hun anti-social mediabeleid. Als ze je zagen met je telefoon tijdens de show, kwamen ze naar je toe en zeiden ze dat je moest stoppen. Ze waren erg intimiderend. Tenzij je, natuurlijk, front row zat. Dan kon je alles doen wat je wilde. Uiteindelijk was het eigenlijk wel fijn om verbannen te zijn van je telefoon. Het dwong je echt om in het moment te blijven.

Meest gelezen

 
5.    Iedereen stond op en juichte toen Adriana Lima voor het eerst opkwam, en ze zag er geraakt uit. Eerlijk gezegd stond iedereen juichend op bij het begin van elk onderdeel van de show (Adriana maakte haar entree tijdens de opening van het tweede onderdeel), en ze bleven meestal de hele tijd staan, maar de uitdrukking op Adriana’s gezicht was wel erg lief. Ja; het was waarschijnlijk een act (in ieder geval deels), maar toch - ze loopt al 17 jaar voor Victoria’s Secret. Dat is haar halve leven. Het is een big deal.
 
6.    Kendall Jenner zag er nog nooit zo gelukkig uit op een catwalk. Kendalls catwalk-loopje is meestal erg serieus – bijna stijf – maar ze maakte echt een omslag en werd super enthousiast. Ze was aan het poseren en luchtkussen als de beste.
 
7.    Gigi Hadid liet oversized brandweermanbroeken er ontzettend sexy uitzien. Serieus, niemand maakte ooit zoiets van gigantische vlammen-afwerende broeken sinds Samantha Jones een brandweerman probeerde te verleiden in Sex and the City. Het was één van de simpelste en meest bedekkende looks van de hele show, en ze maakte het één van de meest sexy looks. 

 
8.    Ellie Goulding maakte geen laatste buiging. Tijdens de finale van de eerste opname maakte The Weeknd, Selena Gomez en alle modellen een laatste verschijning op de catwalk, maar Ellie Goulding deed dat niet. Selena maakte een gebaar naar The Weeknd en iedereen juichte, The Weeknd maakte een gebaar naar Selena en iedereen juichte weer. Toen zocht iedereen naar Ellie, maar die kwam niet meer en toen was de show gewoon voorbij. Ze kwam wel voor de finale van de tweede opname.
 
9.    Kris Jenner vergezelde Questlove in de DJ booth tijdens de after party. Misschien wilde ze een nummer aanvragen. Of misschien wilde ze dichter bij hem staan omdat hij rook naar Waffle Crisp cornflakes. Serieus mensen, hij rook echt Waffle Crispy. Het was geweldig.
 
10.    Caitlyn Jenner spendeerde het grootste deel van de avond in een privé booth afgeschermd van het feest door vier bodyguards. Terwijl Kendall en Kris lol maakten op een grote bank in het midden van de club, schermde Caitlyn zich af in een kleine booth vlak naast de DJ. De opening van de booth werd altijd bewaakt door vier grote bodyguards die de menigte bestudeerde alsof ze op zoek waren naar snipers. So weird.
 

Dit is wat er backstage tijdens de Victoria's Secret-show gebeurde >

En dit waren ALLE looks >

Bron: ELLEUK.com