ALARM: Er is een nieuwe Justin Bieber en James Corden Carpool Karaoke!

En hij is misschien nog wel beter dan de eerste.

En dat zegt heel veel, want door de eerste Carpool-rit werd ik dus een full-blown Belieber. Serieus. Tot groot verdriet van mijn vriend, die nu meer dan-ie lief is Justin Bieber-video's op mijn computerscherm ziet langskomen.

Ik schrok zelfs een beetje van mezelf toen ik zeer vreemde fan-vormen aannam, toen Justin Bieber eerder dit jaar in Amsterdam bleek te zijn. DAT doet deze Carpool Karaoke dus met je. Voor wie nog niet overtuigd is, kijk maar even naar het eerste deel.

Advertisement - Continue Reading Below

Nu is Justin Bieber terug op de passagiersstoel naast James Corden, en oh my, wat is het FANTASTISCH. Het filmpje duurt meer dan 12 minuten(!) en je ziet hoe de twee gaan shoppen voor James (want zo lief is Justin dus), deze 'cardboard box' club move doen...:

 

... én hoe ze losgaan op Justins hit Sorry:

 

OMG. OMG. OMG. Ik wil niet té hysterisch zijn, maar: OMG. Dit is een nieuw pareltje. Die vast net zo veel (al dan niet meer) hits op YouTube gaat scoren als zijn voorganger (die teller staat nu op een whopping 40 miljoen, en ik ben wellicht schuldig aan een vierde van de views).

Meest gelezen

Afijn, dit maakte dus mijn ochtend. En wellicht ook de jouwe. Enjoy!