The Boss trailer is hier!

Maak je op voor: The Boss.

Sinds Bridesmaids in 2011 op het scherm knalde zijn we verknocht aan Melissa McCarthy. Of nou ja, eigenlijk al sinds Gilmore Girls, maar nu heeft ze écht Hollywood-hoogtes bereikt. Inmiddels is het alweer even geleden dat er een écht goede vrouwenkomedie op het grote doek te zien was, maar daar komt nu verandering in. Want mogen we je even voorstellen aan: The Boss.  

In deze nieuwe comedy speelt Melissa McCarthy een schatrijke baas van een groot imperium, maar wordt ze plots achter de tralies gezet voor fraude. Ze heeft geen cent meer over en moet bij haar werknemer en de alleenstaande moeder, de immer leuke Kristen Bell, op de bank slapen. Ze probeert vervolgens flink haar imago op te krikken om weer op haar eigen benen te kunnen staan, maar dat gaat niet zo makkelijk...

Advertisement - Continue Reading Below

De eerste trailer van The Boss is nét online geslingerd en we kunnen niet stoppen met kijken (check vooral ook even de grappige cameo van Melissa McCarthy's man, Ben Falcone, als haar advocaat (hij speelde trouwens ook een bijrolletje in Bridesmaids). Kijken dus!