Verwarrend nieuws, de man achter Hey Arnold is nu dus ontzettend HEET

How you doin', football head!

Meest gelezen

Een nieuwe onthulling die je namiddagen voor de tv na een stel slopende lessen op de middelbare school in een totaal ander perspectief gaan zetten. Want een van je favoriete cartoons uit de nineties - gut, wat waren de nineties toch goed - huist een groot geheim. Een groot héét geheim op precies te zijn.

Want ken je nog Hey Arnold? Juistem, die heerlijke Nickelodeon-cartoon over een weesjongetje met een vreemd gevormd hoofd. De stem van dat jongetje blijkt dus een enorm knappe hipster te zijn. Heus.

Advertisement - Continue Reading Below

Buzzfeed stuitte op dit heerlijke feit en duikelde de goede man op, die voor de eerste 41 afleveringen van Hey Arnold de stem van Arnold insprak. En geloof ons, zijn instagramaccount is je favoriete nieuwe vondst:

Meest gelezen

 

 

📷 by @gilsphotography

A post shared by Lane Toran (@lane_toran) on

 

Oké, misschien weet-ie zelf ook iéts teveel dat-ie er goed uitziet en neemt hij iets teveel selfies, maar hé; die baard, DAT HAAR!

Hij heet trouwens Lane Toran en naast het feit dat-ie de stem van Arnold van 1996 tot 2001 insprak, is de 33-jarige heterd ook muzikant. Daarnaast deed-ie nog meer stemmenwerk voor oa Disneys Recess-film.

Zucht...

 

Kleine kanttekening: in Nederland werd Hey Arnold ook in het Nederlands ingesproken, wat ons aan het denken zet over de man die dáár achter zat...

 

En als afsluiter nóg meer mooi Hey Arnold-nieuws, want volgens de laatste geruchten ontwikkelt Nickelodeon as we speak een tv-film van de serie. Oh ja!