SCOOP! Een eerste blik op de nieuwe Netflix-comedieserie The Ranch met Ashton Kutcher en Danny Masterson

Ashton Kutcher slaat de handen ineen met zijn That '70 Show-tegenspeler!

Meest gelezen

Heerlijk nieuws! Ashton Kutcher en Danny Masterson (Kelso en Hyde in That '70 Show) komen weer samen. De twee goede vrienden en voormalige collega's schitteren samen in de nieuwe Netflix-serie The Ranch, waar de makers van de hitserie Two and a Half Men achter zitten.

De gloednieuwe comedyserie speelt zich af op een ranch in Colorado. Ashton Kutcher speelt de rol van een semiprofessionele voetballer die na een korte carrière terug naar huis keert om samen met zijn oudere broer (Danny Masterson) en vader (Sam Elliott), die hij 15 jaar niet heeft gezien, het familiebedrijf te runnen.

Advertisement - Continue Reading Below

Zowel Ashton Kutcher en Danny Masterson hielden hun lippen nog stijf op elkaar over hun nieuwe samenwerking, maar nu is het hoge woord eruit. EN! Wij mogen hier, exclusief en als eerste, op ELLE de eerste foto's van de kersverse Netflix-serie laten zien. En, geloof ons, het is de perfecte teaser  (Kelson en Hyde! Kelso en Hyde!):

Meest gelezen
Foto: Netflix

 

Foto: Netflix

 

Foto: Netflix

 

Ziet er goed uit, niet? Het is (nog) niet bekend of er meer That '70s Show-tegenspelers een gastrolletje krijgen in de serie, maar wij duimen dat Ashtons vrouw Mila Kunis ergens opduikt (dat deed ze immers ook voor Two and a Half Men).

Afijn, dit wordt je nieuwe binge-watch serie voor 2016 dus. The Ranch is vanaf volgend jaar op Netflix te zien - de exacte lanceringsdatum is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte!