Ashley Benson schittert in 'n nieuwe trailer voor een van de engste films van 2016

Pretty Little Liars' Ashley Benson mag nu dan weten wie A is, in haar nieuwe film staat haar een engere vijand te wachten.

Ashley schittert in de nieuwe film Ratter (al bejubeld door filmcritici in Amerika), die iedereen wel zal aanspreken, omdat het ons allemaal kan overkomen...

Een ratter is een hacker die je computer, telefoon, iPad of whatever hackt en je zo 24/7 in de gaten kan houden. Eng, en het gebeurt écht.

In deze nieuwe film speelt Ashley Benson het slachtoffer van zo'n hacker en is Matt McGorry de creep die haar in de smiezen houdt. De eerste trailer voor de prent is zo creepy, dat we onze telefoon haast uit het raam willen gooien.

Advertisement - Continue Reading Below

We zien hoe Emma (Ashley Benson) verhuist naar New York en daar door haar online stalker verleid wordt. Niet wetende dat haar nieuwe vlam haar dus al tijden stiekem in de gaten houdt. Uiteraard kun je flink wat plot twists en schrikmomenten in Ratter verwachten en zal dit voor Ashley Benson geheid een soort Pretty Little Liars 2.0 zijn geweest.

Het 'omg-wat-gebeurt-er-nu'-gezicht heeft ze in ieder geval al onder de knie. Bekijk de trailer van Ratter - als je durft - hieronder:

Meest gelezen

 

WÁT?! Ashley Benson onthult dat ze te dik(!) voor Hollywood werd genoemd... >