'Leonardo DiCaprio wil dat foto's waarop hij zoent met Rihanna niet gepubliceerd worden'

What happens in Paris, stays in Paris?

Als het aan Leonardo DiCaprio ligt wel. De acteur was een paar dagen geleden in Parijs - een tussenstop tijdens zijn promotietour voor The Revenant - en trof daar 'goede vriendin' Rihanna.

Blijkbaar waren de twee samen tot in de vroege uurtjes in een nachtclub en hadden ze het daar wel errug gezellig. Er zouden foto's van de twee sterren zijn gemaakt terwijl ze zoenen, en Leo doet er nu alles aan om die niet op het web te laten verschijnen.

Advertisement - Continue Reading Below

De Daily Mail laat weten dat de fotograaf achter de intieme kiekjes de foto's heeft aangeboden aan verschillende websites, maar dat Leo dit middels zijn advocaten een halt toe roept. De Oscar-kanshebber heeft aan de Franse pers laten weten dat de foto's die van Rihanna en hem gemaakt zijn niet gepubliceerd mogen worden vanwege de privacywet in Frankrijk. 

Het fotoagentschap zou de foto's echter al hebben verkocht aan verschillende Britse media, maar of ze ook daadwerkelijk op het web zullen verschijnen is nog afwachten.

Het gerucht dat Leonardo en Rihanna een koppel zijn gaat al meer dan een jaar, maar de twee ontkennen glashard en beweren dat ze 'gewoon vrienden zijn'.

Vorig jaar slaagde de rokkenjagende acteur erin om in Frankrijk voor de rechter een rectificatie te eisen in het blad Oops!, dat beweerde dat Leo Rihanna ongewenst zwanger had gemaakt.

We zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen.