Gigi Hadid wint MasterChef – en dit is hóe

That’s Master Chef Hadid for you now.

Meest gelezen

We hadden al zo’n donkerbruin vermoeden dat Gigi Hadid niet zonder de winst naar huis zou gaan. En inderdaad: de oudste telg van Beverly Hills housewife Yolanda Foster versloeg collega-Victoria’s Secret-model Devon Windsor in de sterreneditie van het beroemde kookprogramma. Haar geheime wapen? De Gigi-Burger. Want: ‘I always say eat clean to stay fit, have a burger to stay sane,’ aldus het model. Amen, Gigi. Amen.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 
Het broodje hamburger was volgens jurylid Gordon Ramsey 'f*cking delicious'. En dat geloven we meteen. Saillant detail: het recept voor de burger was het resultaat van een jaar lang iedere week een burger eten. ‘The first year I lived in New York, I tried a different burger every week to find my favorite burger in New York,’ doet Gigi in het programma uit de doeken.

Wij weten nog niet helemaal zeker of we dat willen geloven, maar blij zijn we heus voor Gig. De prijs, een cheque van 25.000 dollar, doneert ze namelijk aan de Global Lyme Alliance for Lyme Disease, aangezien haar moeder, zusje én broertje allemaal ziekte van Lyme hebben. Iets waarover ze het in het programma niet droog kan houden wanneer ze erover vertelt...

 
Voor wie het recept voor de Gigi-Burger weten wil: rundvlees, pickled jalapeños en een spiced crispy onion nest. Jurylid Christina Tosi noemde hem ‘juicy’ en de aardappelchips die ze erbij serveerde ‘perfect’. 

 
Zo verloor Kim Kardashian dus 14 kilo in een maand >