Rob Kardashian maakt zijn familie nog even wat bozer

Rob Kardashian gooit nog olie op het vuur.

Meest gelezen

Het kan je haast niet zijn ontgaan, ook al zou je het willen. Rob Kardashian lijkt te daten met de dubieuze ex van Kylie Jenners vriendje Tyga, Blac Chyna.

Nu was het vorig jaar nog best wel koek en ei tussen Blac Chyna en de familie Kardashian - herinner je je nog die inmiddels beroemde bum-selfie van Kim en Blac? -, maar tussen de voormalige stripper en haar bekende ex, Tyga, botert het al een tijdje niet. De twee hebben samen een zoontje en daar wordt flink om geruzied. Het resultaat? Blac Chyna staat nu op de zwarte lijst bij de Kardashians, want hé, Tyga hoort immers nu bij Kylie.

Advertisement - Continue Reading Below

Geen selfies met Kim meer voor Blac dus, maar nu heeft ze haar pijlen gericht op Rob. En met succes, zo blijkt. Want plots was daar deze foto, waarop duidelijk de arm van Rob prijkt:

 

De zussen van Rob zijn nu volgens insiders woedend om zijn 'verraad' en Khloé dook nadat de foto werd gepost op Twitter voor deze duidelijke boodschap:

Meest gelezen

 

Kylie is furieus over Robs hook-up met Blac Chyna en voelt zich enorm bedrogen. Daarnaast is Blac Chyna ook nog eens dikke maatjes met Kanye Wests veelbesproken ex Amber Rose. Doet de zaak ook geen goed.

Rob vindt het intussen allemaal maar wat lollig en besloot gisteravond nog wat olie op het vuur te gooien:

 

Ongemakkelijk, aangezien Rob momenteel bij zus Khloé in huis woont.  (Je verzint het niet.) Dat wordt waarschijnlijk zoeken naar een nieuwe stek. Wellicht heeft Blac Chyna nog wel een bank over.