12 kinderen van celebs die zélf bekend zijn geworden

Twaalf celebfamilies op een rij.

Meest gelezen
Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

1. David & Victoria Beckham en Brooklyn Beckham
De oudste van de Beckhams begint al een aardige carrière op te bouwen: hij blijkt net als zijn vader een goede voetballer én hij tekende al een paar modellencontracten. En dat allemaal voor z'n zestiende.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

2. Melanie Griffith & Don Johnsen en Dakota Johnson
Hoewel ze een enorm bekende familie heeft (haar vader is Miami Vice-legende Don Johnson, haar moeder is Melanie Griffith, haar oma is Tippi Hedren, die beroemd werd door Hitchcocks The Bird), is Dakota Johnson hard op weg een totaal eigen carrière op te bouwen. Na haar rol in Fifty Shades of Grey is ook háár naam overal bekend. 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

3. Kim Basinger & Alec Baldwin en Ireland Baldwin
Ireland is het evenbeeld van haar moeder, en met haar lengte heeft ze zichzelf succesvol op de kaart kunnen zetten als model.

 

Meest gelezen

 

4. Robin Wright & Sean Penn en Dylan Penn
Net als Ireland Baldwin, lijkt Dylan Penn als twee druppels water op haar moeder, wat ook háár een succesvolle carrière als model heeft bezorgd.

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

5. Mick Jagger & Jerry Hall en Georgia May Jagger
GMJ heeft geen introductie nodig, maar vooruit: met campagnes voor Chanel, Miu Miu en Versace op zak is Georgia May Jagger een van de succesvolste Britse modellen van het moment.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

6. Kennya & Stephen Baldwin en Hailey Baldwin
Niet alleen is ze vrienden met Kendall en Kylie & co., waardoor ze heel erg It-crowd wordt, óók heeft Hailey Baldwin als model inmiddels campagnes gedaan voor French Connection en Topshop.

 

Meest gelezen

 

8. Jill Tavelman & Phil Collins en Lily Collins
Pa zingt, dochter acteert - en met succes. Lily Collins is nog maar 26, maar heeft al in een aantal Hollywood-blockbusters gespeeld en zichzelf al best wel in de kijker gespeeld als stijlicoon.

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

7. Vanessa Paradis & Johnny Depp en Lily-Rose Depp
Met Vanessa Paradis als moeder en Johnny Depp als vader zou je denken dat je gedoemd bent tot een leven in de schaduw van je ouders, maar Lily-Rose Depp lijkt dat al als tiener te ontkrachten. Toen ze in april met haar moeder meekwam naar de Chanel-show, was ze in één klap het meisje waar iedereen het over had. Hier gaan we nog veel van horen.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

9. Madonna & Carlos Leon en Lourdes Leon
Lourdes Leon is een stijlvoorbeeld voor vele meisjes, dus niet zo gek dat Lourdes de creatieve leiding heeft over mode- en beautymerk Madonna, dat ze samen met haar moeder bestiert.

Meest gelezen

 

10. Sadie Frost & Jude Law en Rafferty Law
Rafferty is zo'n beetje het evenbeeld van zijn vader in de nineties, dus niet gek dat-ie het gezicht is van sieradenlabel Effra's nieuwste campagne.

 

 

11. Uma Thurman & Ethan Hawke en Maya Thurman-Hawke
Net als Lily-Rose Depp, 'arriveerde' Maya-Thurman Hawke tijdens een première van de CFDA Fashion Awards. In Zac Posen. 

 

 

12. Jennifer Flavin & Sylvester Stallone en Sistine Stallone
Sistine Stallone is voornemens succesvol model te worden, en pa steunt haar daar volledig in, zo blijkt uit een instagramfoto die hij van dit bijschrift voorzag: 'Me with my daughter Sistine who wants to be a serious model. I believe you can do it.'  Wij ook, want hallo cheekbones.