Zayn Malik praat voor het eerst over 'vriendin' Gigi Hadid

Want wat zijn ze nou eigenlijk precies?

Het is vandaag de dag van Zayn Malik. Om middernacht kwam zijn super sexy nummer Pillowtalk mét video uit en wow. Wij zijn nog steeds een beetje blown way. Zayns debuut is een heerlijk slow R&B-nummer waarin-ie allerei X-rated dingen zingt. En dan de clip. DE CLIP!

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Advertisement - Continue Reading Below

 
Zayn charterde vriendin Gigi Hadid voor een gastrol en uiteraard gaat dat er heet aan toe (kijk zelf maar). Om zijn solodebuut te promoten ging Zayn Malik met Apple's Beats 1-radio zitten en praatte met Zane Lowe niet alleen over zijn vertrek bij One Direction, maar ook over Gigi Hadid.

Want waar wij allang dachten dat ze een koppel waren, houdt Zayn het nog een beetje mysterieus. Volgens hem zijn ze 'hele goede vrienden'. Eh, ja vast. Daarom heeft Gigi je foto als screensaver Zayn. En maak je DEZE video met elkaar.

 
Zayn Malik zou trouwens vanavond in The Graham Norton Show zitten, maar heeft afgezegd. We zullen dus nog even moeten wachten op de live versie van Pillowtalk. En daar is Ryan Reynolds duidelijk ook best verdrietig om: