Alarm! JK Rowling onthult 3 nieuwe Toverscholen

En ze zijn... MAGISCH.

Afgelopen donderdag onthulde J.K. Rowling op haar site Pottermore een nieuwe versie van de sorteerhoed. (Dus, waar ben jij ingedeeld?)

Maar het wordt zelfs nóg beter: gisteravond gaf J.K. ons wat we écht wilden - de details van de nieuwste toverscholen. En dit zijn ze.

Mahoutokoro in Japan, Castelobruxo in Brazilië en Uagadou, ergens in Afrika (er is geen land genoemd). Ze heeft ook nog wat verdere informatie over de scholen gegeven; bijvoorbeeld dat de studenten op Mahoutokoro bij aankomst betoverde gewaden krijgen, die met ze meegroeien en van kleur veranderen als ze ouder worden en meer skills krijgen.

Advertisement - Continue Reading Below

Uagadou is de grootste toverschool en verwelkomt kinderen van het hele continent. BRB, wij gaan uitzoeken waar Uagadou ligt en vliegen daarheen.

Maar dat is nog niet alles. J.K. Rowling heeft ook nieuwe verhalen over de andere twee toverscholen onthuld die we al kenden: Beauxbatons in Frankrijk en Klammfels uit Noord-Europa.

 

 

J.K. zegt dat er 11 grote toverscholen zijn - en vele kleinere - wat betekent dat er nog 4 onthuld moeten worden. Yes please! We kunnen niet wachten om nóg meer te lezen over de magische scholen waar we waarschijnlijk nooit op worden toegelaten omdat we geen 12 meer zijn en een beetje teveel Dreuzel. #notblessed