Dit profiel van Tyga in een tijdschrift verklapt dat-ie vreemdging

Poppen aan het dansen.

Meest gelezen

Tijdschrift DuJour strikte Tyga voor een interview en kreeg een duidelijke boodschap van z'n team mee: geen vragen over zijn 'persoonlijke leven'. Oftewel, Kylie Jenner.

Ding is: rondom het interview schreef DuJour een profiel, en daarin konden ze wél zijn persoonlijke leven beschrijven. En dat deden ze, want vlak voor het interview met Tyga gebeurde er dit, zoals we in 't profiel lezen:

'A young, bleary-eyed Kylie Jenner lookalike is huddled outside the gate, shivering in the light drizzle... The girl's hair is matted and slept-on, the extension tape visible from the back, and she taps her toe nervously while awaiting her ride. She is clearly wearing last night's shorts.'

Advertisement - Continue Reading Below

Ouch. Heel veel moeite kost het niet om tussen de zinnen door te lezen dat Tyga een ehh... gezellige nacht met het meisje heeft gehad. Dat meisje is inmiddels overigens Val Mercado gebleken, het model/de zangeres waarmee Tyga wel vaker wordt gezien de laatste tijd - zo zouden ze samen in Parijs zijn geweest, vlak na de mini-break tussen Tyga en Kylie.

Bow down Use code VAL for $ off your @bellamihair or hot tools set

A post shared by VAL MERCADO (@val.mercado) on

Meest gelezen

 

Tjonge jonge. DuJour voegt nog toe:

'Leaving a random, scantily clad ladyfriend on your doorstep in the rain, right when the media is scheduled to arrive, seems like gutsy optics.'

Maar ook voor DuJour is het gutsy en gedurfd om Tyga zo neer te zetten, zeker gezien het tijdschrift goede banden heeft met de Kardashian-familie. Tenzij dit allemaal allang het plan was van moeder Kris. Dan is 't, zoals zo vaak, weer 'ns hartstikke slim bedacht.

Kourtney en Scott zijn dus weer samen, maar waren ze überhaupt ooit uit elkaar? >