Katy Perry en Orlando Bloom zijn dus het nieuwste celebritykoppel

De vonk tussen Katy Perry en Orlando Bloom is officieel overgeslagen.

En we weten précies wanneer het gebeurde: tijdens de Golden Globes begin januari. Deze foto's gingen toen al het hele web over, en er werd druk gespeculeerd of de twee het méér dan alleen een avondje gezellig hadden. Ja dus.

Katy en Orlando zijn al op verschillende dates gespot, en gaan nu zelfs samen naar verjaardagen van goede vrienden. Zo waren ze afgelopen woensdag samen naar de verjaardag van producer Aleen Keshishian, en ook Jennifer Aniston en Jason Bateman waren van de partij. Die zaterdag daarvoor werden de twee ook samen gespot bij de verjaardag van Michael Kives in Los Angeles.

Advertisement - Continue Reading Below

Daarnaast wist de Daily Mail nu foto's te pakken te krijgen van Orlando en Katy waarop te zien is dat ze elkaars hand vasthouden, terwijl ze naar een romantisch diner voor twee gaan.

 

Een nieuw celebritykoppel lijkt dus geboren. Voordat Orlando en Katy elkaar tegen het bevallige lijf liepen, werd Orlando veel gespot met stilist en dié ex van Scott Disick, Chloe Bartoli. Katy Perry werd net voor Oud & Nieuw nog gespot met ex John Mayer.

Nog meer celebrityliefde: Nick Jonas heeft dus met DEZE bekende actrice >