Logan Huntzberger komt ook terug voor de Gilmore Girls-revival van Netflix!

Het beste serienieuws van de dag.

Meest gelezen

Eerder deze week onthulde Gilmore Girls-bedenker Amy Sherman-Palladino dat Rory Gilmore single zou zijn in de nieuwe afleveringen van de serie die geschoten worden voor Netflix. Máár, ze benadrukte ook dat Rory flink aan het daten is. Maar met wie? Dat blijft gokken.

Toch lijken we nu een grote hint te krijgen, want Rory's ex Logan Huntzberger keert officieel terug! En laten wij nou net #TeamLogan zijn. Amy Sherman-Palladino wilde eerst alleen nog over Rory's bekende exen - Dean, Jess en Logan - zeggen dat er 'een verhaallijn voor ze is weggelegd' en dat ze alleen nog 'moest horen dat ze op komen dagen op de set'. Kortom: ze heeft de knapperds in de nieuwe afleveringen geschreven.

Advertisement - Continue Reading Below

Wie zich nu al gemeld blijkt te hebben op de set? Logan Huntzberger. En daar zijn we maar al te blij mee. Want kom op, hij en Rory waren zó goed samen. TVLine weet te vertellen acteur Matt Czuchry - die Logan vertolkt - net zijn handtekening heeft gezet onder de deal voor de nieuwe afleveringen.

Voor wie nog een kleine recap nodig heeft: Logan was Rory's laatste én zeer rijke vriendje die haar ten huwelijk vroeg en wilde dat ze met 'm mee ging naar Californië. Echter, Rory zei 'nee'... (#heartbreaking):

Meest gelezen

 

Och, arme Logan.

Of Dean en Jess ook terugkeren is nog niet bekend, maar volgens Amy Sherman-Palladino kán het nog: 'I would like to get as many of Rory's lovely men back as possible. We're still dealing with who's going to be in it.'

ZO SPANNEND!