Híer sliepen Beyoncé en Jay Z na de Super Bowl

Hallo Masterpiece.

Meest gelezen

Dan heb je dus een knaller van een Super Bowl-show gegeven. Voor miljoenen mensen. Vol politieke statements waar je de wereld mee aan het werk hebt gezet en waar nog dagen over wordt nagepraat. Deed je nog een dansje op de star studded afterparty. En dan ga je naar ‘huis’. Met je man, dochter (en moeder) en dan slaap je in… een Airbnb.

Yup! Thats how Bey rolls. Niks geen Hollywood-vijfsterrenhotel. Geen logeerpartij in de mansion van Gwyneth Paltrow. Het ‘optrekje’, genaamd Contemporary Masterpiece, van een vreemde in de Los Altos Hills op zo’n dertig minuten rijden van het Levi’s Stadium moest het zijn. 10.000 dollar per nacht weten we dat het er kost. Maar dan heb je wel dít uitzicht:

Advertisement - Continue Reading Below

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Meest gelezen

 
Deze infinity pool:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 
En een blije moeder op de bank:

Happy Super Bowl day hopefully Beyoncé will slay!!😀

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

 
Een 270 graden uitzicht van Bay Bey Area dankzij louter glazen ‘muren’, een keuken met vijf ovens (want je weet maar nooit), een boomgaard, levende kippen (want nogmaals: je weet maar nooit?) en vijf slaapkamers. Wij geven de Carters GROOT gelijk.

Oh, de vragen die we hebben voor de eigenaar van Contemporary Masterpiece. Heeft Beyoncé nog iets achtergelaten? Een kopie van het nieuwe album? Heeft Blue Ivy op de muren getekend?

It was a Super weekend Airbnb

Geplaatst door Beyoncé op maandag 8 februari 2016

 
Dit gaf Jay Z Beyoncé cadeau na de Super Bowl >

Bron: Cosmopolitan.com