HUH? Mary-Kate en Ashley Olsen moesten kunstgebitten(!) dragen tijdens Full House

Vreemd nieuws.

We werden voor het eerst #blessed met de Olsen Twins tijdens de iconische serie Full House. De tweeling speelde samen de rol van Michelle en de hele wereld kirde 'ahhh' voor de televisie wanneer de jongste van het gezin er weer eens wat heerlijke quotes uit slingerde. Maar! Dit wist je vast nog niet over de tijd van de Olsens bij Full House...

Blijkbaar moest de tweeling namelijk een kunstgebit(!) dragen toen ze Michelle Tanner speelden. We kid you not. En dat interessante weetje is nu dus trending op Reddit. Het wordt steeds stommer dat de twee niet terugkeren voor Netflix' Fuller House, niet?

Advertisement - Continue Reading Below

Waarom de Olsens toen ze nog maar peuters waren toch een kunstgebit moesten dragen? Het antwoord is best logisch: voor de continuïteit. Omdat de rol werd gespeeld door twee jonge kinderen waren ze beiden hun tanden aan het wisselen, maar op verschillende momenten. Uiteraard zou het een beetje raar zijn als Michelle plots een tand miste en in de volgende scène weer niet, dus daarom kregen de Olsens een kunstgebit aangemeten.

Die Mary-Kate en Ashley... U vraagt, wij draaien.