De EERSTE, échte trailer voor Fuller House is hier!

'Damn, we all still look good.'

26 februari is het zo ver, dan is het langverwachte vervolg op de iconische serie Full House op Netflix te zien. We zagen al wat previews en foto's, maar nu is dan de EERSTE, ECHTE trailer van Fuller House hier. En ja, we zijn meteen in een nostalgische bui.

De Tanner-meiden (Candace Cameron-Bure en Jodie Sweetin) plús Kimmy Gibbler (Andrea Barber) waren gisteren te gast bij The Ellen DeGeneres Show waar ze onthulden dat ze al die tijd dikke vriendinnen zijn gebleven en dat ze een groepschat hebben met de Fuller House-cast. Maar het beste nieuws? De drie verklapten dat het nog niét is uitgesloten dat de Olsen Twins terugkeren voor Fuller House!

Advertisement - Continue Reading Below

Candace vertelde:

'The door's open if they want to. We make reference to them on the show though so they are not forgotten. We talk about them.'

Wij blijven duimen... (kom terug Michelle!)

Oké, dan nu naar de trailer. Want die is dus WAANZINNIG. Kimmy is nog steeds, eh, Kimmy, John Stamos lijkt geen dag ouder te zijn geworden (have mercy!), er is een te gekke Michelle 'you got it dude' verwijzing én de originele set is weer in tact. Oh, happy days. Bekijk de trailer vliegensvlug hieronder:

Meest gelezen

 

En bekijk Candace Cameron-Bure, Andrea Barber en Jodie Sweetin hieronder bij The Ellen DeGeneres Show: