De ALLEREERSTE beelden van Netflix' nieuwe hitserie zijn hier!

Maak je maar alvast binge-klaar, want dit gaat goe-hoed worden!

Meest gelezen

We tipten het al in dé 10 Netflix-series waaraan je verslaafd gaat raken in 2016, maar nu zijn hier dan de eerste beelden van de gloedjenieuwe Netflix-comedyserie Love.

Waar het over gaat? Welnu, verwacht geen zoetsappige Sex and the City-verhaallijnen, Judd Apatow (Bridesmaids! Trainwreck!) zit achter deze show dus laat je niet misleiden door de titel.

Love gaat wel over, juistem, liefde, maar dan op een niet-cliché manier. Want hoe erg we jaren geleden ook hebben genoten van series als Sex and the City, het was niet heel erg, eh... realistisch (serieus, een redacteur met één column per week die in één van de duurste wijken van NYC woont?!). Judd Apatow wilde met Girls al het 'echte' single leven in New York weergeven, maar Love is nóg herkenbaarder.

Advertisement - Continue Reading Below

De serie geeft ons een droogkomische en oh-zo realistische blik op de zoektocht naar de ideale man of vrouw in de moderne wereld. Love vertelt het verhaal van de lieve, nerdy Gus (Paul Rust) en de losgeslagen wildchild Mickey (Gillian Jacobs, die je wellicht ook kent uit Girls als Mimi-Rose). Nadat deze twee dolende zielen elkaar ontmoeten, moeten ze navigeren door diverse ongemakkelijke situaties met betrekking tot intimiteit, vertrouwen, liefde en andere zaken.

Meest gelezen

Wij hebben al een preview mogen zien, en geloof ons, je weekend wil je zonder knipperen opgeven om alle afleveringen achter elkaar te zien. Vanaf 19 februari (volgende week vrijdag al!) is de heerlijke serie op Netflix te zien, maar wij mogen al een exclusieve featurette hier tonen.

Makers Judd Apatow en Lesley Arfin praten hierin over de totstandkoming van Love en hoofdrolspelers Gillian Jacobs (wat is ze toch knap) en Paul Rust vertellen over hun relatie in de serie en wat we kunnen verwachten van de show. Kortom: het ideale voorproefje om alvast in de stemming te komen.

Bekijk de featurette van Love vliegensvlug - en als eerste hier op ELLE! - hieronder: