Dit gebeurde er tijdens Kanye Wests Yeezy show in New York

Om te beginnen, Kim Kardashian was opeens platinablond.

Meest gelezen

Kanye West debuteerde zojuist zijn Yeezy Season 3 show in New Yorks Madison Square Garden. En dit is wat er allemaal gebeurde:

- De vrijwel volledige Kardashian-clan, waaronder North (met lolly) en Caitlyn Jenner, zat in het publiek. De zussen waren gekleed in outfits ontworpen door Kanye en Carine Roitfeld en Olivier Rousteing. Kim droeg voor de gelegenheid een platinablonde pruik:

 

 

- Zelfs Lamar Odom was er. De ex van Khloé was niet meer gezien sinds zijn gezondheidsproblemen in oktober:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

- Naast zijn nieuwe kledingcollectie, debuteerde Kanye ook meteen zijn nieuwe album The Life of Pablo. De Kardashian-zusjes schijnen ieder nummer mee te hebben gezongen. En een aantal van de lyrics waren op z'n zachtst gezegd opvallend. Zeker die over Taylor Swift en Rob Kardashian:

 

 

 

 

 

- Naomi Campbell liep ook mee in de show en droeg, opvallend genoeg, een bontjas...

 

- De collectie was weer erg Yeezy, alleen met iets meer (herfst)kleurtjes:

 

#Yeezy Season 3 #bofw

A post shared by The Business of Fashion (@bof) on

 

 

- Aan het einde van de show, sprak Kanye een paar woorden. Hij bedankte zijn vrouw en haar zussen en Adidas die het hele evenement heeft betaald. Na dit laatste werd 'F*ck Nike' gescandeerd en stonden modellen met opgestoken middelvinger.

"It feels so good to see my wife, her sisters, and all of NYC standing behind the crazy n**** from the interviews. Thank you Adidas for paying for this."

 

 

- En net op het moment dat de show voorbij leek, had Kanye nóg een mededeling. Er komt een computerspel geïnspireerd op zijn moeders reis door de hemelpoorten...

 

- Tot slot liet hij nog even vallen wat zijn toekomstdroom is: