Kylie Jenner krijgt een eigen kookprogramma – en zo ziet dat eruit

Schort Yeezus-hoodie voor en roeren maar. Kylie is er klaar voor; haar allereigenste kookshow. En drie keer raden wie er geen fan van is? Blac Chyna.

Meest gelezen

De eerste aflevering van het kookprogramma ging gisteren in première op Kylies app – de plek waar de Kardashian en Jenner’s second life zich momenteel zo’n 24/7 afspeelt. En haar debuut behelst gesuikerde yams, waarbij ze hulp krijgt van vriendin sous chef Victoria.

Kleine kudo: Kyles gebruikt voornamelijk organische ingrediënten voor haar favoriete Thanksgiving-voedselgroep, en ze brengt het er nog best goed vanaf.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 
Alleen Blac Chyna - ex en baby momma van Kylies liefje Tyga, én de vriendin van Kylies halfbroer Rob, én de beste vriendin van Amber Rose (Kanye's ex) - is het daar niet helemaal mee eens. Volgens TMZ postte de socialite na het zien van de aflevering deze quote op Instagram (die wij overigens nergens meer terug kunnen vinden):

‘I'm pretty sure the only way to solve this little problem is to have a cook-off (perhaps featuring all the healthy ingredients from Rob's pantry).’ Verwijzend naar de voorraadkast van BF Rob, die vol ligt met junk food en waar ze onlangs nog dit filmpje van maakte (al dan niet onder invloed van alcohol):

 
Hmmm, een kookwedstrijd tussen Kylie Jenner en Blac Chyna; wij zien ‘m nog niet zo snel gebeuren, maar mocht het zover komen dan adviseren we laatstgenoemde om Kylie te laten winnen als ze ooit nog eens als Robs eega op de Kardashian-kerstkaart wil komen...