Waarom Kylie Jenner wellicht wil STOPPEN (!) met Instagram

Instagram zonder Kylie Jenner?

Meest gelezen

Het zit er misschien aan te komen. De realityster vertelt dat ze eigenlijk helemaal geen zin meer heeft in de beroemde foto-app.

In een nieuw interview met Wonderland meldt Kylie Jenner dat ze met het idee speelt om de stekker uit haar instagramaccount te trekken. Of, haal 'alter ego', want zo noemt ze haar instagram-identiteit.

'It's not that I don't want to do it… Yeah, actually I kind of just don't want to do it anymore.'

Advertisement - Continue Reading Below

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Meest gelezen

 

Op het moment heeft Kylie meer dan 52 miljoen (!) volgers op Instagram en vergaarde ze in 2015 zo'n 1 miljard likes. Overbodig te melden dat ze een waardevol account weg zou gooien. De 18-jarige domineert trouwens ook op die andere beroemde social media-app, Snapchat. Daar ging ze onlangs over de 10 miljoen volgers heen, want haar het meest gevolgde account ter wereld maakt.

Kylie Jenner vertelt echter dat ze liever 'een zakenvrouw' wil zijn en 'behind-the-scenes wil werken'. In haar eigen woorden: 'de oude Kylie zal ze binnenkort met pensioen sturen'. Goed.

Onlangs onthulde Kylie Jenner nog aan onze collega's van ELLE UK dat ze pas met Instagram wil stoppen 'als ze een kind heeft':

'I would love to have a family and build a home with a farm in Malibu Canyon and just have my kids and throw away my phone, and just really, like, live my life and not do this anymore.'

Het kan vriezen, het kan dooien.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Kendall Jenners wenkbrauw-ongelukje is je GROOTSTE nachtmerrie >