Ai! Fuller House maakt de ontbrekende Olsen Twins een beetje belachelijk...

Zoals Michelle Tanner zou zeggen: How Rude!

Heb jij je al ondergedompeld in de jaren '90 nostalgie van Fuller House? De revival van sitcom Full House staat sinds gisteren op Netflix en wordt momenteel wereldwijd gebinged.

Nu weten we al een tijdje dat Mary-Kate en Ashley Olsen vriendelijk hebben bedankt voor een terugkeer naar de televisieserie - ze hebben het wellicht iets te druk met het draaiende houden van hun miljoenenimperium - maar in de eerste aflevering van Fuller House moest de afwezigheid van jongste dochter Michelle natuurlijk wel worden uitgelegd. En dat deed de cast door de Olsens een beetje belachelijk te maken. Ai...

Advertisement - Continue Reading Below

Als Stephanie vader Danny vraagt waar haar zus is, zegt hij: "Well, Michelle sends her love, but she's busy in New York running her fashion empire." Waarna de hele cast de zogenaamde vierde muur doorbreekt en met een sceptische blik de camera inkijkt:

Iets later wordt zelfs de echte kledinglijn van de Olsens, Elizabeth and James, aangehaald waarop Kimmy Gibbler opmerkt: "At these prices, no wonder they don't need to act anymore."

Flauw of gewoon een onschuldig grapje? You decide!
Lees ook: WOW! Zó ziet Dirk Duffeling uit de Harry Potter-films er NU dus uit >