Leonardo DiCaprio doet oude Pussy Posse-feesttijden herleven na zijn Oscars-winst

Oh, Leo...

Meest gelezen

We zaten vandaag even in serieuze #tbt-vibes. Want, opdat we het nooit mogen vergeten, Leonardo richtte in de nineties de befaamde Pussy Posse op.

Voor wie nog niet bekend is met deze term: dit was een clubje van beroemde acteurs zo'n twintig jaar geleden met oa Leo, Tobey Maguire, Lukas Haas, Kevin Connolly en David Blaine. Ze struinden in hun jongere dagen de clubs van New York af voor, juist, p*ssy. En kregen dat uiteraard veelvuldig. Tja, we kunnen het niet fraaier maken dan het is. 

Advertisement - Continue Reading Below

Welnu, waarom we even terugdachten aan deze hoogtijdagen van Leo's modelizing; gisteravond vierde de acteur zijn Oscar-winst en raakte uiteraard lekker ~aangeschoten~ in een bar in Los Angeles. Hij danste, hij rookte zijn E-sigaret en zette de stad, hoé 1997, flink op stelten met wat mede Pussy Posse-leden. Volgens de New York Post verliet Leo al snel de Oscar afterparty voor het wat wildere feestgedruis:

Meest gelezen

'Leo was with all his boys. It was a lot of dudes.'

Wie die dudes dan precies waren? Pussy Posse-leden Lukas Haas en Tobey Maguire, én Chuck Pacheco, Vincent Laresca, The Revenant-producer Arnon Milchan en clubbaas Richie Akiva. Volgens bronnen mochten Leo's bro's allemaal de Oscar even vasthouden en deden ze kort een shout-out aan hun Posse aka Wolf Pack:

'A couple of the guys kept standing on the couch and lifting the Oscar and passing it around. They were also heard howling and chanting "Wolf pack, wolf pack, wolf pack."'

Och, toch best geruststellend om te weten dat sommige dingen nooit zullen veranderen. Zelfs niet door het nieuwste, gouden lid van de Posse.

 

Waar Leo zichzelf in de nineties ook graag beschonken door een chauffeur liet terugrijden naar zijn warme bed, stond er gisteren ook iemand klaar om de gang weer veilig thuis te brengen. In een nieuwe video van Leo's avond zien we hoe de acteur zichzelf vliegensvlug in een auto propt, nog even een fles drank aangereikt krijgt én... zijn Oscar bijna vergeet.

Gelukkig holt een ietwat nuchterder persoon naar binnen voor 'het ding' en vraagt vervolgens droogjes aan de acteur: 'Do you want this to go with you?'.

Serieus, never change Leo....

 

Opdat we het nooit mogen vergeten #pussyposseforlive: