Zo is het dus ECHT om de personal assistent van Leonardo DiCaprio te zijn

Een feest, dus.

Er is veel leuk werk in de wereld, maar niks - maar dan ook echt NIKS - tipt aan de baan van Leonardo DiCaprio's assistent zijn. Kunnen we dat überhaupt werk noemen?

Actrice Kasi Brown is een van de lucky few die deze baan op haar cv heeft staan. In 2003, toen Leo The Aviator filmde, was ze DiCaprio's assistent, en in The Huffington Post deed ze onlangs een boekje open over hoe 't is om dat te zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

Allereerst hoe ze aan de baan kwam: da's dus via via gegaan. Een goede vriendin van haar, die - puur toevallig - Kayce Brown heette, was DiCaprio's assistent toen hij in 2002 Catch Me If You Can filmde. Ze assisteerde hem ook in Montreal tijdens het begin van The Aviator, waar Kasi naartoe was gereisd om daar met haar goede vriendin Kayce te hangen; én Leo.

Tegen de tijd dat het filmen naar L.A. verhuisde, kende Kasi DiCaprio dus al, en kreeg ze de baan.

Meest gelezen

Goed, hoe was de baan? Brown:

'Leonardo DiCaprio en ik hadden altijd lol op de set. We hielden ervan om mensen te observeren en typetjes na te doen, accenten, whatever. Soms deden we alsof hij de stereotiepe arrogante celeb was, en als hij me dan iets vroeg om te doen, ging ik buigen en zei ik onderdanig "ja, meneer, anything you like, sir, kan ik nog iets anders voor je doen, meneer?". Dan lachte hij en zei hij: "oké, kappen".'

 
Verder kwam ze erachter hoe graag hij onherkenbaar is; hij vertelde haar ooit hoe erg hij van Halloween houdt, omdat hij dan verkleedkleren aankan en over straat kan zonder herkend te worden. Verder is hij 'extremely down to earth', houdt hij ervan om verhalen te vertellen en heeft hij een slim gevoel voor humor.

Het beste van alles: nadat Kasi was gestopt als assistent, bleef DiCaprio tóch contact houden, en bleef hij haar nuttig advies geven toen Kasi het probeerde te maken in de filmindustrie.

 

Wanneer heb je weer iemand nodig, Leo?

Bron: ELLE.com