Deze bekende acteur is Amanda Seyfrieds nieuwe liefde

Is dit de nieuwe Brangelina?

Amanda Seyfried was er een van de Summer of Break-Ups. Weet je nog? Vorig jaar zomer toen voltallig Hollywood besloot dat het gras ergens anders groener was? Ben Affleck en Jennifer Garner, Charlize Theron en Sean Penn, Gigi Hadid en Joe Jonas, Miley Cyrus en Patrick Schwarzenegger, Zayn Malik en Perrie Edwards, Kourtney Kardashian en Scott Disick, Gwen Stefani en Gavin Rossdale, Megan Fox en Brian Austin Green… de lijst leek eindeloos.

Advertisement - Continue Reading Below

Wie er dus ook tussen stonden: Amanda Seyfried en Justin Long. De twee hadden al trouwplannen, zo leek het, maar zetten er toch, plots, een punt achter.

Maar! De actrice schijnt opnieuw haar hart aan iemand verloren te hebben. Acteur Thomas Sadoski is de gelukkige, als we de Amerikaanse tabloids mogen geloven. Je kent hem oa als de ex-man van Reese Witherspoon in de film Wild. En – belangrijker detail – hij is Amanda’s tegenspeler in haar nieuwe film The Last Word. Hoe Brangelina!

Amanda en Thomas waren vóór de opnames overigens ook geen vreemden van elkaar. Ze speelden al eens samen in het toneelstuk The Way We Get By.

Bekijk hier foto's van het koppel en bepaal zelf of de roddelbladen het bij het juiste eind hebben. Wij zetten in op 'Ja'.