Het was GEEN toeval dat Jennifer Garner en Gwen Stefani tegelijkertijd gingen scheiden

En bereid je maar vast voor op een aantal nieuwe Hollywood-scheidingen.

Afgelopen zomer was de 'summer of break-ups'; het ene na het andere Hollywood-koppel vroeg plotseling een scheiding aan. Vaak na jaren huwelijk.

Twee van de meest onverwachte breuken kwamen van Jennifer Garner & Ben Affleck en Gwen Stefani & Gavin Rossdale. Beide stelletjes vroegen niet heel lang na elkaar hun scheiding aan. Géén toeval, zo blijkt nu.

Website Bloomberg Business interviewde Laura Wasser, advocaat van de sterren, en in het interessante stuk doet zij een aantal mooie onthullingen over een typische Hollywood scheiding. Zo adviseert de advocate, die zowel Jennifer als Gwen bijstaat, haar beroemde cliënten hun scheidingsaanvraag altijd zo te timen dat het vlak vóór of na een andere high profile scheiding komt. Dit om de persaandacht ietwat af te leiden:

Advertisement - Continue Reading Below

"I'll tell my clients, 'I have someone else, I can't say who, but you should really wait and file [for separation] at the same time.'"

Verder vertelt de advocate haar cliënten om zoveel mogelijk dingen al vóór de aanvraag van de scheiding te regelen. Dit zodat een aantal van de meer private kwesties niet in de officiële papieren terechtkomen  - je weet wel, de papieren die website TMZ vaak in handen weet te krijgen.

Meest gelezen

Hoe TMZ dat doet? Ook dat onthult Wasser. Het is namelijk zo dat een aantal medewerkers van de rechtbank in L.A. er een handje van heeft de tabloids te tippen wanneer er weer een aanvraag is binnengekomen. Hierdoor lekt een scheiding meestal binnen een uurtje.

Misschien het meest smeuïge detail uit het interview, is de onthulling dat de advocate momenteel bezig is met een aantal kakelverse Hollywood-scheiding. En nu de Oscars achter de rug zijn, zullen de nieuwste koppels die het niet hebben gered, snel bekend worden. Waarom deze timing? Omdat celebs de rode loper liever niet alleen lopen, aldus Wasser.

Van wie we een scheidingsaankondiging kunnen verwachten, zegt de advocate niet. Op internet wordt uiteraard al druk gespeculeerd en Naomi Watts en Liev Schreiber worden vaak genoemd. We gaan het vanzelf zien.

Lees ook: En nu heeft het feminisme Ghostbusters OOK al verpest... >