Hé realistische Barbie, hier is je eveneens realistische Ken

Echt is mooi.

Meest gelezen

Afgelopen januari kondigde Barbie dan eindelijk aan waar we al een tijd op zaten te wachten: Barbie krijgt een realistisch lichaam. Maar, re-re-wind even terug. Naar 2014 om precies te zijn. Toen was er al Lammily; een Barbie met acne, cellulite en putjes. En nu krijgt Lammily een mannelijke wederhelft.

BOY LAMMILY
Ontwikkelaar van het model, Nickolay Lamm, gebruikte voor zijn crowdfundingcampagne de gemiddelde proporties van een 19-jarige man. Iedere Boy Lammily krijgt verschillende paspoortvoorkeuren waar je uit kunt kiezen. Daarnaast mogen donateurs zelf aangeven wat de doll voor baan heeft, of hij een sporter is, een entrepreneur of wat dan ook.

Advertisement - Continue Reading Below

 

MANNEN ZIJN OOK ONZEKER
In 1996 deed de universiteit van New South Wales een studie naar de lichaamsverhoudingen van Ken. En dat lichaam bleek, net als het lichaam van Barbie, compleet uit proporties. Volgens Lamm geldt tevens voor mannen dat zij door het zien van een onrealistisch lichaamsbeeld onzeker kunnen worden. Zodoende. Ook voor hen is de redding nabij, althans, als je doneert.

Bron:ELLE.com