Sony laat Dr. Luke wellicht vallen na de ophef rondom Kesha's zaak

Goed nieuws!

Volgens de laatste geruchten laat platenlabel Sony de omstreden producer Dr. Luke vallen na alle ophef rondom Kesha's verloren rechtszaak. De zangeres zegt dat de producer haar 'mentaal en lichamelijk heeft misbruikt' en wilde daarom niet meer met hem samenwerken. Helaas besloot de rechter dat ze zich toch aan haar contract moest houden.

Hierop kreeg Kesha wereldwijd steun van fans en celebrities en Taylor Swift gaf de zangeres zelfs 250.000 dollar om haar zaak door te zetten. Deze week liet bovendien mede-zangeres Kelly Clarkson weten dat ze 'werd gedwongen om samen te werken met Dr. Luke' en dat dat geen pretje was. Ze vertelde in het Australische radioprogramma Kyle & Jackie O:

Advertisement - Continue Reading Below

'Dat was een hele moeilijke periode voor mij. Ik heb vaak genoeg onenigheid gehad met Dr. Luke. Hij is een moeilijk persoon om mee te werken. Hij probeert je continu te vernederen. Natuurlijk is hij een getalenteerd producent, maar hij is geen leuk persoon. Hij verzon veel verhalen over mij, waardoor ik in een kwaad daglicht werd gesteld. Dat vind ik niet kunnen.'

Yikes.

Sony Music lijkt er nu genoeg van te hebben en The Wrap laat weten dat 'ze waarschijnlijk hun werkrelatie met de producer een jaar voordat zijn contract afloopt zullen beëindigen'.

We hopen het van harte.

Ook Lady Gaga steekt Kesha een hart onder de riem >