Justin Biebers Love Yourself vanuit een meisje gezongen laat een HELE andere kant van 't nummer zien

Want er zitten immers altijd twee kanten aan een break-up.

In Justin Biebers prachtige break-upnummer, Love Yourself, die-ie schreef met Ed Sheeran, schuift de zanger vooral de schuld op het meisje. JB zingt dat het meisje hem gebruikt heeft om op feestjes binnen te komen en dat ze zijn vrienden niet mocht. Uiteindelijk vallen de schellen van zijn ogen en laat hij haar weten dat het voorbij is en dat-ie alleen maar dit nummer heeft geschreven omdat zij 'm maar blijft sms'en.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar heb je niet ooit gedacht bij het luisteren naar het nummer, wat het meisje over de relatie zou zeggen? Er zitten immers altijd twee kanten aan ieder verhaal... Welnu, YouTube cover-sterren Yo Preston! en Kelly Kiara geven ons nu het antwoord.

De twee maakten hun eigen versie van Love Yourself, waar dus de kant van het meisje in is verwerkt. In haar ogen was het juist de jaloezie van de jongen en zijn vreemdgaan, die voor een breuk zorgden.

Meest gelezen

Natuurlijk, Love Yourself is gewoon maar een nummer en gaat niet per se over een relatie die echt gebeurd is, maar deze cover herinnert je er wel even aan dat je ieder break-up verhaal met een korreltje zout moet nemen.

Luisteren!

 
Voor als je 'm gemist hebt: ook Halsey zingt Love Yourself bijna beter dan Bieber >