De ALLEREERSTE trailer van Ashton Kutchers Netflix-serie The Ranch is hier!

Eindelijk!

Eind vorig jaar was daar het heerlijke nieuws dat That '70s Show-collega's Ashton Kutcher en Danny Masterson (Kelso en Hyde! Kelso en Hyde!) de handen ineen hadden geslagen voor een kersverse Netflix-serie. Later werd bekend dat het The Ranch zou gaan heten, en wij mochten alvast exclusief wat foto's van de serie laten zien (bekijk ze hier). Maar nu, dames en heren, is dan ein-de-lijk de ALLEREERSTE trailer hier! Een kleine update:

Advertisement - Continue Reading Below

Achter The Ranch zitten de makers van de hitserie Two and a Half Men en gaat over een semiprofessionele voetballer (Ashton Kutcher) die na een korte carrière terug naar huis keert om samen met zijn oudere broer (Danny Masterson) en vader (Sam Elliott), die hij 15 jaar niet heeft gezien, het familiebedrijf te runnen. Die staan echter niet te springen om zijn hulp en al snel lopen de irritaties en misverstanden hoog op.

Meest gelezen

Heel wat anders dan That '70s Show dus, maar ongetwijfeld het bingen waard. Het enige wat we nu al aan te merken hebben na het zien van de trailer is het lachbandje... Serieus, doen we dat nog steeds anno 2016?!

Maar oké, verder heerlijkheid alom. GAAT DAT ZIEN!

 

6 redenen waarom je vanaf morgen de Netflix-serie Flaked wil gaan kijken >