De 8 bizarste dingen waar celebs patent op hebben aangevraagd

'That's hot' - really, Paris Hilton...?

Meest gelezen

Mocht het je ontgaan zijn: er liggen momenteel twee Kylies overhoop om de naam 'Kylie'.

Hoe het zit: Kylie Jenner wil patent aanvragen op de naam 'Kylie', maar Kylie Minogue heeft daar dus helemaal geen zin in. Minogue diende daarom een claim in die stelt dat het conflicteert met het merk Kylie Minogue - een claim waarin Kylie, om helemaal haar punt te maken, een 'secondary reality television personality' wordt genoemd.

Advertisement - Continue Reading Below

Afijn, in het licht van dit laatste trademark-spektakel in celebland, een overzicht van de bizarste dingen waarop de befaamden in de wereld ooit patent hebben aangevraagd.

1. Kylie vs Kylie
Goed, om met die eerste beginnen: Kylie wil dus haar eerste naam gepatenteerd hebben, net als waarschijnlijk 79 andere (lipgerelateerde) zaken, want ze is ten slotte een Kardashian en Kardashians equal world domination. Minogues ondubbelzinnige reactie:

Meest gelezen

 

En zo is het.

2. Taylor Swift
 Taylor Swift houdt heel erg van patent aanvragen op dingen. Vooral op zinnen. De zinnen die Swift heeft geclaimd:

> 'This sick beat.'

> 'Party like it's 1989.'

> 'Cause we never go out of style.'

> 'Could show you incredible things.'

> 'Nice to meet you, where you been?'

Zo raar dat ze 'Shake it off' dan weer heeft laten liggen.

 

3. Blue Ivy Carter
De naam 'Blue Ivy Carter' is al sinds de geboorte van Blue Ivy Carter geclaimd door Beyoncé en Jay Z, om te voorkomen dat mensen geld kunnen verdienen door haar naam te gebruiken. Best logisch, eigenlijk. Maar toch: wie kan er zeggen dat er al sinds je geboorte een patent op je NAAM ligt? Cray cray.

4. Redfoo
Rapper Redfoo - die in 2006 groep LMFAO oprichtte - is vandaag de dag waarschijnlijk zijn ass eraf aan het lachen om alle dollars die hij heeft verdiend door patent aan te vragen op LMFAO, de kreet die inmiddels gemeengoed is geworden.

 

5. Paris Hilton
 Ten eerste dit:

http://d3lp4xedbqa8a5.cloudfront.net/s3/digital-cougar-assets/Cosmo/2016/03/02/72099/stars-are-blind.gif"/>

 

Jep, nu herinner je je alles weer: Paris Hilton was in haar dagen een (ironisch) icoon. En iconen, die vragen patent aan op dingen. Op 'That's hot', in Paris' geval - de zin die gold voor alles dat cool was en alleen op intens monotone manier over Hiltons belipglossde lippen kwam gerold.

6. Charlie Sheen
Weetjenog, dat befaamde interview van Sheen, precies op het moment dat-ie het script van zijn eigen leven een beetje begonnen te verliezen? Daarin gooide hij de ene briljante zin na de andere eruit.

En hij patenteerde ze allemaal. Een paar voorbeelden uit de 22 (!) zinnen en termen die Sheen patenteerde:

> 'Duh, winning.'

> 'Adonis DNA.'

> 'Tiger Blood.'

> 'Violent Torpedo of Truth.'

 

7. Rachel Zoe
Je hebt vast weleens het woord 'bananas' gebruikt. Bijvoorbeeld als je een keer ergens met Gwen Stefani meezong en 'This shit is bananas, B A N A N A S' kirde. Maar haal het niet in je hóófd ooit geld te verdienen met het woord bananas, want daar heeft Zoe al een patent op aangevraagd. Ook de zin 'I die' is van haar.

8. Donald Trump
Trump heeft in zijn leven heel veel geld verdiend. Zo veel geld, dat hij nog meer geld wilde. Daarom ging Trump naar het loket van patenten om de zin 'You're fired!' te patenteren. Uit die ene TV-show waarin hij zijn gemene vinger naar mensen wees en dan hard 'you're fired!' schreeuwde.

En dit is de man die Amerika moet gaan runnen.

I die... of ehh, oeps Rachel Zoe. Daf*ck, bedoel ik.

Zó veel uur per jaar ben je dus met je haar bezig >

Bron: Cosmopolitan.com