Dit is wat er gebeurt als Sasha Obama Ryan Reynolds ontmoet

En zus Malia Obama’s reactie is bril-jant.

Meest gelezen

Oh Ryan Reynolds... Eigenlijk wisten we het al lang (van Two Guys and a Girl), maar dankzij je briljante laatste rolprent Deadpool werden we er gelukkig op tijd weer aan herinnerd; je fantastische gevoel voor humor.

Oh en dankzij social media-posts als deze natuurlijk:

 
Afgelopen donderdag werd in het Witte Huis een staatsdiner voor de Canadese premier en zijn vrouw georganiseerd. Onder de gasten – juist: Ryan. Hoewel-ie Blake ook had meegenomen, sloeg de van origine Canadese acteur er enthousiast aan het mingelen met politici. Waaronder dus de Canadese premier Justin Trudeau, die hij in deze Instagrampost bestempelt als ‘one helluva hugger’.

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 
Maar dan het leukste van al. Ook Barack Obama’s dochters Malia en Sasha Obama waren er, voor het eerst tijdens een staatsdiner, bij. En hoewel de gezusters Obama van wereldleiders tot Beyoncé en Jay Z inmiddels al op hun hand-schud-CV hebben staan, was de ontmoeting tussen Sasha en Ryan Reynolds er één die – dankzij Witte Huis-fotograaf Pete Souza – de boeken in kan. Want: she's freaking the freak out.

Hier is Sasha in haar Naeem Khan-designerjurk (yes, she khan), misschien nóg wel meer in haar nopjes met het ontmoeten van Ryan dan wij zouden zijn. En let dan vooral ook even op Malia Obama op de achtergrond, die haar jongere zusje haar grootste ‘I support you’-gezicht ooit geeft. Of is het haar ‘Well done you, totally starstruck, stuttering in front of Ryan’-gezicht?

Wij hopen stiekem het laatste. Hoe dan ook: you gotta love them.

Foto: Pete Souza

 

Foto: Pete Souza

 

Foto: Pete Souza

 

Foto: Pete Souza

 

Bron: Cosmopolitan.com