Instagram komt wéér met een verandering - en hier worden we niet zo blij van

Stom nieuws.

Weet je nog toen Facebook plotseling de knoppen 'recente verslagen' en 'top verslagen' invoerde? Nou, Instagram gaat iets soortgelijks doen. Tja, dat krijgt je als de één de ander koopt.

Instagram zal binnenkort niet meer de laatst geuploade foto's laten zien, maar alleen nog maar de foto's die relevant zijn voor jou. Net als bij Facebook het geval is. Wat betekent dat? Een foto die meer views en likes heeft, verschijnt eerder in je feed dan die leuke vakantiefoto van je beste vriendin met een stuk minder volgers. Bummer.

Advertisement - Continue Reading Below

Instagram wil de verandering echter in een positief daglicht zetten en zegt dat je door deze update juist véél meer te zien krijgt. Instragram co-founder Kevin Systrom vertelt aan de New York Times:

'Gemiddeld genomen missen mensen ongeveer 70 procent van alle posts in hun Instagram feed. Dit moet ervoor zorgen dat de 30 procent die je ziet, de allerbeste 30 procent mogelijk is.'

Hmm.

Instagram zal de komende tijd de update gaan doorvoeren en belooft ieders kritiek in overweging te nemen. We zijn benieuwd.

Taylor Swift is niet meer de meest gevolgde persoon op Instagram... >