Foto's van Harry Styles en Kendall Jenner zijn gestolen en gelekt

Het iCloud-account van Harry Styles' moeder, Anne, is gehackt.

Meest gelezen

Een anonieme Harry Styles-fan heeft persoonlijke vakantiefoto's van Kendall Jenner en Harry Styles in St. Barths gedeeld. Inmiddels is bevestigd dat de foto's via een hack zijn verkregen, en hoewel er niks schokkends op de foto's gebeurt (er is geen naaktheid en ze zijn ook niet NSFW), is het toch een enorme inbreuk op de privacy van Kendall en Harry.

En het verdrietigste: de moeder van Harry Styles, Anne, is de pineut. Het was namelijk haar iCloud-account dat gehackt lijkt te zijn ('Anne's iCloud' was trending op Twitter), waardoor de fan de foto's kon stelen en delen. In eerste instantie gebeurde dat onder de naam @haarrystyles, maar toen dat account geblokkeerd werd, ging hij verder onder een andere naam:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Harry en Kendall hebben nog niet gereageerd, maar we gokken zo dat ze niet héél blij zijn met de actie. Fans reageren ondertussen wisselend tussen 'HENDALL' en 'OMG DYING', terwijl veel anderen de hacker er vooral op wijzen hoe kinderachtig en triest zijn actie is.

Zoals we al zeiden: er gebeurt niets al te spannends op de foto's en we zullen ze op deze plek ook niet delen, maar mocht je ze écht willen zien - ze staan overal op Twitter.

 

Justin Bieber postte ondertussen DEZE kusfoto met Selena >