Deze celebrity weigerde Taylor Swifts uitnodiging om bij haar Squad te komen

Thanks but no thanks.

Meest gelezen

Ze is nog piepjong, maar heeft niemand nodig om haar carrière een lift te geven, óók Taylor Swift niet.

Chloë Grace Moretz is de naam.

(Hier op de foto al een beetje Remy naast Ciara, Dree Hemingway en Emma Roberts op de eerste rij bij de Coach-show in Parijs:)

Advertisement - Continue Reading Below

 
Het voormalige kindsterretje (inmiddels is ze 19 jaar oud) werkte al met Hollywoods grootste legendes als Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Denzel Washington en Julianne Moore. Niet in dat rijtje? Zangeres Taylor Swift. En dat wil ze graag zo houden.

Meest gelezen

In een interview met Complex vertelt Chloë honderduit over haar acteerambities – dat ze grote plannen heeft om de nieuwe Julia Roberts of Sandra Bullock te worden – maar laat ze ook merken wat haar minst favoriete interview-onderwerp is; squads. Ofwel ‘cliques’ zoals ze ze zelf noemt (met overdreven accent uitgesproken, als we interviewer Andrew Gruttadaro mogen geloven).

De actrice geeft toe Taylor Swift te kennen en inderdaad gevraagd te zijn om bij haar squad te ‘komen’. We zouden even een momentje pakken om te laten bezinken dat dit soort magische uitnodigingen dus letterlijk worden gedaan (hoe hilarisch), als wat er vervolgens gebeurde in het interview niet nóg interessanter zou zijn…

We quoten de interviewer:

‘Op dat moment probeerde ik celebrity Chloë Grace Moretz, en de 19-jarige Chloë Grace Moretz, te forceren uit de school te klappen. Ze oogt alsof ze heel veel zou willen zeggen – mogelijk over de Bad Blood-zangeres – maar al weet wat de gevolgen zullen zijn als dat soort dingen in de media komen. Ik kan zo ongeveer voelen hoe haar drang om dat los te laten naar het puntje van haar tong kom. Maar dan verschijnt er alleen een glimlach van oor tot oor, het hangslot dat datgene wat in haar hoofd zit precies daar houdt, en zegt ze: "Ze is een erg getalenteerd persoon".

"Je kunt met mij praten over deze dingen, weet je," zeg ik nog terug. "Je weet dat ik dat niet kan," lacht ze.'

Kom er maar in met je stinky eye, Tay.

 
Foto's: WireImage