Hoe het dragen van een T-shirt 10.000 dollar op kan leveren

Wie goed doet…

Meest gelezen

Alicia Keys kan het niet hard genoeg zingen: 'What goes around, comes back around'. En dit nieuwste voorbeeld van karma op zijn best willen we je dan ook niet onthouden.

Het was een gewone doordeweekse dag in december in een supermarkt waar de 39-jarige Amerikaanse Tracy Warshal besloot het leven van een ander net even wat makkelijker te maken. Door de man die met een paar kleine boodschappen voor haar in de rij bij de kassa stond en erachter kwam zijn portemonnee te zijn vergeten, uit de brand te helpen. Ze betaalde zijn 7 dollar-boodschap.

Advertisement - Continue Reading Below

‘It would have been more of a headache for him to go out and find his wallet,’ aldus Warshal later aan ABC News. Zo gezegd, zo gedaan. De man bedankte haar en vroeg haar naar haar naam. Zij zei ‘Tracy’, wenste hem een vrolijk kerstfeest en dat was dat.

KARMA
Warshal was het voorval alweer complete vergeten totdat midden-januari twee medewerkers van de Piedmont Foundation (Warshal werkt voor het Piedmont Cancer Institute) ineens op haar stoep stonden, om haar te vertellen dat een anonieme donateur 10.000 dollar aan de stichting had geschonken uit haar naam.

Meest gelezen

Wat bleek? Warshal droeg op die dag in de supermarkt een T-shirt met het logo van de Piedmont Foundation. Dat shirt en haar voornaam was alles wat de man nodig had om uit dank deze gulle gift te doen. Het geld zal worden ingezet om kinderen met kanker te helpen bij hun behandelingen, vervoer en andere dingen die ze nodig hebben. Een goede zaak, non?

Warshal probeert de man, bij gebrek aan informatie, nu via de media te bedanken:

‘I would like to give him a hug and say thank you.’

"We often forget the little things in life that mean the most. When I noticed a gentleman had forgotten his wallet at...

Geplaatst door Piedmont Healthcare op maandag 7 maart 2016