Eerste beelden 'Valerian and the City of a Thousand Planets' met Cara Delevingne

Luc Bessons nieuwe film waarin ook Rihanna een geheimzinnige rol heeft.

Meest gelezen

Volgend jaar komt Valerian and the City of a Thousand Planets uit, de nieuwe film van regisseur Luc Besson, de man die ons eerder superstoere vrouwelijke filmhelden gaf met films Lucy (Scarlett Johansson), Léon (Natalie Portman) en The Fifth Element (Milla Jovovich).

Dit keer is Cara Delevingne zijn nieuwe ster, samen met acteur Dane DeHaan. Ook Rihanna heeft een rol, al houdt de regisseur nog geheim wie of wat zij speelt.

Advertisement - Continue Reading Below

Over Cara is regisseur Besson in ieder geval enorm te spreken. Tegen website Entertainment Weekly zei hij grootse dingen van haar acteercarrière te verwachten:

"Cara right now is like a bird who’s taking off. She’s really going to be such a huge star."

Valerian and the City of a Thousand Planets, naar een stripboek uit 1967 dat als een van de voorlopers van Star Wars wordt gezien, wordt momenteel opgenomen (ze zijn op de helft) maar wij mogen alvast een paar eerste beelden met je delen.

Meest gelezen

Foto: Daniel Smith

Foto: Vikram Gounassegarin

Foto: Eric Gandois

Mocht je het stripboek niet kennen en benieuwd zijn waar de film over gaat, hier een kleine synopsis:

Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) zijn twee speciale agenten die de orde in het universum handhaven. Valerian ziet zijn partner in meerdere opzichten zitten, maar Laureline heeft totaal geen interesse in de avances van deze rokkenjager. Het tweetal wordt door commandant (Clive Owen) op missie gestuurd naar de adembenemende, intergalactische stad Alpha. Een bloeiende metropool waar duizenden verschillende soorten inwoners uit alle hoeken van het universum hun talenten en technologie hebben gebundeld voor de beste leefomstandigheden. Maar er zijn onzichtbare krachten aan het werk die de inwoners in groot gevaar brengen…

Lees ook: De trailer van Bridget Jones's Baby: je ziet 'em hier >