Kris Jenner zou volgens een nieuw boek Kim Kardashians sex tape hebben 'bedacht'

Oh boy...

Bijna tien jaar na dié befaamde release van de sex tape van Kim Kardashian met haar toenmalige vriend Ray J, claimt Page Six dat er in een nieuw boek over de Kardashians staat dat het Kris Jenner was die achter die befaamde video zat én de lek van de tape gepland had.

In Kardashian Dynasty, geschreven door Ian Halperin, vertelt laatstgenoemde dat een betrouwbare bron uit de 'adult film industry' aan hem onthulde dat een gezamenlijke vriend van Kim Kardashian en haar toenmalige BFF Paris Hilton, Kris heeft geadviseerd dat een sex tape voor wereldwijde beroemdheid zou zorgen.

Advertisement - Continue Reading Below

Daarnaast vertelt de bron dat Kim K met haar familie 'van te voren zou hebben besproken of ze wel of niet een seksvideo zou maken' en dat 'Kris vervolgens de hele deal behind the scenes op poten heeft gezet, en verantwoordelijk was voor de verspreiding van de tape'. Yikes.

Schrijver Ian Halperin sprak voor zijn nieuwe boek ook met de woordvoerder van Vivid Entertainment - die de sex tape van Kim uitbracht -, terwijl hij zich voordeed als een manager die voor een andere celebrity een sex tape probeerde te verkopen. De beroemde video van Kim kwam ter sprake en de woordvoerder van Vivid bevestigde:

Meest gelezen

'Een derde partij bracht de tape naar Vivid. We namen contact op met de Kardashian-familie en zeiden dat de video toch wel op het internet zou gaan lekken, dus waarom zouden ze niet met ons samen gaan werken. We verzekerden ze ervan dat de video niet alleen uitgebracht zou worden, maar dat-ie ook gedistribueerd zou worden op de manier waarop zij dat wilden.'

We weten inmiddels dat Kim Kardashian een rechtszaak tegen Vivid Entertainment begon en 5 miljoen dollar kreeg in een overeenkomst tussen beiden partijen. De woordvoerder van Vivid vertelt daarover aan Halperin:

'Het is wel duidelijk dat Vivid hun plannen om de sex tape van Kim Kardashian uit te brengen niet bekend had gemaakt zonder een duidelijke 'go' van de familie. Die was er zodra er een prijs was besproken.'

Een woordvoerder van de Kardashians heeft inmiddels laten weten dat alle beweringen van Page Six onzin zijn.

Zijn Kourtney Kardashian en Scott Disick weer samen?? >