Toen en nu: dít is dus wat de Pussycat Dolls tegenwoordig doen

Don't cha wanna know?

Meest gelezen

Het is nu bijna zes jaar dat de Pussycat Dolls 'een pauze namen' (oh, de klassieker), en dit is wat ze onderhand hebben gedaan.

1. Nicole Scherzinger

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

Het is eigenlijk makkelijker om te vertellen wat Nicole Scherzinger niet heeft gedaan na het verlaten van PSD in 2010. Ze heeft daarna namelijk zo'n beetje het hele entertainmentgenre meegepakt: eerst won ze Dancing With The Stars in Amerika, daarna stelde ze bij The X Factor boyband One Direction samen. Haar debuutalbum, Killer Love, werd in 2011 eindelijk gereleased, waarvan Don't Hold Your Breath een nummer 1-hit werd in Engeland. Ze werd fulltime jury in The X Factor USA, maar werd na een seizoen vervangen door Britney Spears.

 

Na een korte cameo in Hollywood-film Men in Black 3 werd Scherzinger permanent jurylid in The X Factor UK, naast Gary Barlow, Louis Walsh en Tulisa Contostavlos. Ze werd met haar protegé James Arthur het winnende jurylid van dat jaar, waarna ze 1,5 miljoen dollar kreeg om het seizoen daarna weer aan te treden als jurylid. Dat deed ze, maar een jaar later vertrok ze ook weer: nu om zelf (opnieuw) popster te worden, want ze had een groot contract met Sony Music aangeboden gekregen. Haar single Big Fat Lie kwam in oktober 2014 uit, maar werd een flop.

 

Kort daarop keerde ze terug op televisie, als teamleider in de show Bring The Noise en als co-host in Best Time Ever With Neil Patrick Harris in Amerika. Fast forward naar vandaag: Scherzy blijft op televisie, want ze is gecast voor de rol van Penny Johnson in de tv-serie-versie van Dirty Dancing, die later dit jaar op ABC te zien is. Oh, en ze Nicole is ondertussen de koningin van reclames geworden.

Herbal Essences: check.

 

Muller toetjes: check.

 

Proactiv : check.