Heeft Ashley Benson zojuist gezegd dat Hanna niet terugkomt in het volgende PLL-seizoen?

Ashley Benson dropt even een flinke hint over Pretty Little Liars.

Hou je vast, Pretty Little Liars-fans. Ashley Benson heeft misschien gehint dat haar karakter Hanna Marin NIET terugkeert voor seizoen 7. Damn it.

HOE dit kan? Welnu, door dát einde van seizoen 6 - we verklappen verder niets, want #spoiler - ziet het er niet goed uit voor de immer mondige Hanna. Ashley Benson werd door ET ondervraagd over de veelbesproken seizoensfinale van Pretty Little Liars en meldde even dat het goed mogelijk is dat Hanna niet meer terugkeert én dat één van de Liars dood zal gaan.

Advertisement - Continue Reading Below

'Het is niet uitgesloten,' laat Ashley weten aan ET. 'Marlene (de maker van de show, red.) heeft over het overlijden van een van de Lairs gehint. [...] En dat zou zomaar Hanna kunnen zijn, je weet maar nooit. Het kan zijn dat jullie me volgend seizoen niet meer zien, guys.'

#TEAMHALEB
Laten we hopen van niet, want, kom op, wan zouden we zonder Hanna (en HALEB!) moeten? We zijn het echter wel gewend dat Pretty Little Liars aardig wat plotwendingen heeft, dus het zou zomaar kunnen.

Meest gelezen

Ashley Benson laat nog wel even weten aan ET dat ze ook helemaal #teamhaleb is en als het aan haar lag, zouden Hanna en Caleb een heel seizoen lang opgesloten worden in een kamer en gaan trouwen:

'We zouden gewoon onszelf kunnen trouwen. Of Aria kan het natuurlijk doen! Dat zou geweldig zijn, opgesloten zitten in een kelder, net als de moeders toen waren. Het kan een terugkerend thema zijn, haha!'

Binnenkort starten de opnames van seizoen 7 van Pretty Little Liars, dus we moeten Instagram en Snapchat maar in de gaten gaan houden of Hanna, eh, Ashley daarbij zal zijn.

Spannend!

Al gezien? James Cordens nieuwe Carpool Karaoke met J.Lo is hier en hij is BRILJANT! >