Vanessa Hudgens en Austin Butler hebben een HELE grote boete gekregen voor Valentijnsdag

Het was een crime of passion...

Meest gelezen

Liefde mag dan onbetaalbaar zijn, het aantasten van de natuurlijke gebieden van op U.S. Forest Service-land is dat niet.

Gisteren heeft de overheid besloten dat acteurs Vanessa Hudgens en Austin Butler een boete moeten betalen of een rechtszaak moeten aanspannen voor het hartje dat ze hebben gekerfd in één van de beschermde rode stenen in Californië twee maanden geleden.

Vanessa Hudgens was met lief Austin Butler voor Valentijsdag naar het idyllische plekje in het Westen van Amerika afgereisd en postte nietsvermoedend een foto op Instagram van hun 'crime of passion'. De woorden 'Vanessa' en 'Austin' waren ook gekerfd op de steen, dus het bewijs was aardig vernietigend.

Advertisement - Continue Reading Below

Vanessa haalde het kiekje vliegensvlug van Instagram toen ze er achter kwam dat ze niet zo slim bezig waren geweest, maar zoals we weten blijft alles wat eens op het web heeft gestaan, altijd op het web...

Meest gelezen

 

❤️❤️ @austinbutler #sedonadreams

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

 

Het is (nog) niet precies bekend hoeveel Vanessa en Austin moeten ophoesten, maar als ze het niet doen hebben ze een rechtszaak aan hun broek hangen.

Zo blijkt maar weer: Valentijnsdag is écht geldverspilling.