De ALLEREERSTE trailer van de nieuwste Star Wars-film is hier!

En hij is WAANZINNIG.

Meest gelezen

Dacht je dat je een jaar op nieuwe beelden van Star Wars moest wachten nu Disney de reeks heeft overgenomen? Gelukkig niet.

De langverwachte eerste beelden van de nieuwe prequel van Rogue One: A Star Wars Story is namelijk net online geslingerd en daarin zien we eindelijk weer de geliefde Death Star zoals we 'm kennen.

Rogue One: A Star Wars Story speelt zich af vóór Star Wars: A New Hope en het is volgens insiders de eerste film waarin helemaal géén Jedi zal voorkomen. In de film zien we een stel verzetsstrijders die proberen om de plannen voor de Death Star te krijgen. Het is een stand-alone film in het Star Wars-universum en niemand weet of er eerdere, welbekende plots zullen langskomen. Spannend!

Advertisement - Continue Reading Below

Actrice Felicity Jones speelt Jyn Erso en doet ons enorm denken aan de bad-ass Rey uit de grote van begin dit jaar hit Star Wars: The Force Awakens. Allebei wees bruinharig, eenzaam én ranzendgoed in vechten. Maar Jyn is zeker meer rebels en een ruziezoeker, en niet zo idealistisch als Rey... Dat belooft dus wat.

In de film zien we ook acteurs als Diego Luna, Forest Whitaker, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Jiang Wen en Mads Mikkelsen langskomen, die samen natuurlijk de perfecte sterrencast zijn.

Meest gelezen

Rogue One: A Star Wars Story is geregisseerd door Gareth Edwards en draait vanaf 16 december in de bioscoop. Bekijk hieronder de ALLEREERSTE trailer: