Leonardo DiCaprio heeft een nieuwe (Nederlandse!) liefde - en ja, je gaat haar herkennen

Rumor has it dat Leonardo DiCaprio een nieuwe (Nederlandse!) liefde heeft. Een model uiteraard. Want: oude gewoontes hè.

Meest gelezen

Leonardo DiCaprio’s liefdesleven leek even, heel even, op een laag pitje te staan. Maar inmiddels is het weer raak. Of…?

Oké, er zijn dus ook ‘bronnen dichtbij de acteur’ die het nieuws alweer hebben ontkracht (‘he’s just trying to help save the ecosystem’)…

Advertisement - Continue Reading Below

 
… maar onder het mom van 'waar rook is', stellen we toch even het model in kwestie aan je voor, die nu all over the internet gaat als De Nieuwe Liefde van Leo.

Het is niet alleen het zoveelste model dat de lakens zou delen met de Oscar-winnaar, maar ook nog eens het zoveelste Victoria’s Secret-model op zijn liefdes-CV. (Wie nog de moeite wil doen om die te tellen: hier vind je ze allemaal terug).

Meest gelezen

Chelsey Weimar is de naam. Ze is 19(!) en modelt voor het Pink-label van Victoria’s Secret. Geen Angel dus, maar zeker niet minder knap. En nu komt het: ze is dus Nederlands. En je kunt haar kennen van het programma The Face, gepresenteerd door Sylvie Meis, waarin ze ontdekt werd als model.

Voor wie haar nog niet kent: volgens Instagram heeft Chelsey beste abs, jaloersmakend mooi haar en houdt ze van koffie.

 

When in New York

A post shared by Chelsey. (@chelsey_weimar) on

 

👻

A post shared by Chelsey. (@chelsey_weimar) on

 

A post shared by Chelsey. (@chelsey_weimar) on

 
Volgens het roddelcircuit werd Leo voor het eerst met haar gespot in Nobu Malibu. En naar verluidt heeft Chelsey ook kiekjes gedeeld op Instagram vanuit Leo’s huis in Los Angeles. Nog eens wat anders dan haar 'Motherland'...

Motherland

A post shared by Chelsey. (@chelsey_weimar) on

 
Je begrijpt: we volgen dit op de voet.

Heb je even? De datinggeschiedenis van Leonardo DiCaprio >