Opinie: waarom worden altijd Leo's meisjes geshamed, en niet Leo zelf?

WAAROM?

Meest gelezen

Mocht je er niks van meegekregen hebben: Leonardo DiCaprio heeft een nieuwe crush, die uiteraard alle standaard Leo-boxen checkt. Model, jong, blond, extreem knap en... Nederlands.

Chelsey Weimar is de naam, en - goede traditie - ze klust als model voor Victoria's Secret, Leo's vaste stal voor liefdesscharrels:

Hiya New York 👋🏼

A post shared by Chelsey. (@chelsey_weimar) on

Advertisement - Continue Reading Below

 

De headlines gingen dan ook natuurlijk over dit nieuwe meisje (ook de onze).

Daily Mail:

Meest gelezen

 

Vulture:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Paper:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Kortom, Chelsey Weimars naam én Instagramaccount was even - en eigenlijk nog steeds - overal. Tot zo ver niks geks. Dit is immers wat er gebeurt als je iemand als Leonardo DiCaprio datet. (Mind you: we laten hier voor het gemak even buiten beschouwing dat we niet eens wéten of de twee überhaupt een fatsoenlijke date hebben gehad, of dat ze gewoon toevallig twee knappe mensen zijn die met dezelfde groep op dezelfde plek hingen, wat heel waarschijnlijk is, want Leo's hobby is met heel veel knappe mensen op hele mooie plekken hangen, all the time.)

Wat er daarna gebeurt, snap ik nog stééds niet, en ik weet dat jullie het ook niet snappen, maar ik snap dan nog eens een keer extra niet waarom we het allemaal niet snappen maar we het bijna nooit benoemen.

Chelsey Weimar wordt namelijk sinds een week of wat gehaat door een grote groep (voornamelijk vrouwelijke) volgers. Een greep uit de reacties onder haar Instagramfoto's:

 

Meest gelezen

 

 

Advertisement - Continue Reading Below

 

Advertisement - Continue Reading Below

En dit is dan nog het gedeelte dat publiekelijk gebeurt. Achter de schermen - in privéberichten, DM's, noem het op - wordt ze nog harder en agressiever afgefikt. En nee, dat is niet iets wat we denken - toevallig zijn we hier op de redactie slechts twee handshakes away van de vermeende nieuwe vlam van Leo en hebben we vernomen dat 't niet per se een pretje is, in de inboxen van Chelsey Weimar.

En hier vraag ik me af: waaróm? Waarom ik het me in dit geval voorál afvraag (want hee, dit soort jaloers gedrag komt bij fans van iedere A-lister voor), is omdat het bij Leonardo zo... raar is dat juist zijn meisjes, en niet hij op een portie kritiek kunnen rekenen. 

Meest gelezen

Ten eerste is de man inmiddels veertig en heeft hij, zo lijkt het, nog nooit iemand ouder dan 25 gedatet.

 

Advertisement - Continue Reading Below

Ten tweede heeft hij ooit The Pussy Posse opgericht - een clubje met beste vriend Tobey Maguire dat als enig doel had... juist, zo veel mogelijk pussies te regelen.

Squad #thepussyposse

A post shared by @ shabazzmuhammadsguccibag on

 

Ten derde: die club bestaat nog STEEDS, maar gaat nu onder de naam The Wolf Pack. Het geluid dat de groep bij bijeenkomsten brult: 'Wolf Pack! Wolf Pack! Wolf Pack!' Daarover hier meer.

 

Hoe kan het dat een volwassen man van 41 stelselmatig date met meisjes die zijn dochter hadden kunnen zijn, nog steeds een club als als The Pussy Posse The Wolf Pack bestiert en er in de media vanaf komt met wat grappige artikeltjes over de vraag of-ie ooit hoger dan 25 jaar is gegaan, terwijl de jonge meisjes met wie hij wat aanrommelt de volle laag krijgen?

Wie het weet mag het zeggen. Tot die tijd begrijp ik niks van de wereld, en kon ik alleen een beetje glimlachen om dit comment onder Chelsey Weimars foto's:

 

Op een rij: alles wat je moet weten over The Pussy Posse >