Wát?! McDonald's komt met all you can eat

Zoveel Fransje frietjes als je maar wilt.

Meest gelezen

McDonald's krijgt een make-over. En een flinke ook. Maar of we hier nu zo blij van worden...

In het Amerikaanse Missouri opent binnenkort een McDonald's met een all-you-can-eat-concept. Jep, je leest het goed.

In het nieuwe restaurant, dat bijna een whopping 600 vierkante meter beslaat, kun je de beroemde McDonald's patat naar hartenlust naar binnen werken, zo meldt The St. Joseph News-Press.

Maar da's nog niet alles. Ook kun je je eigen eten samenstellen bij zogenoemde 'digitale kiosks' in het restaurant (counters die je ondertussen al wel vaker op verschillende locaties van de Amerikaanse keten ziet). Hier kun je zelf een dessert samenstellen en broodjes en burgers laten beleggen zoals je maar wil.

Advertisement - Continue Reading Below

In de vestiging in Missouri komt er daarnaast ook nog een 'party room'; een modern ingerichte ruimte vol met banken waar je met vrienden kunt hangen. Oh hemel. 

Meest gelezen

 

Chris Habiger, die het nieuwe McDonald's-restaurant bouwt, vertelt over hun plannen aan The St. Joseph News-Press: 'Er zijn echt honderden verschillende manieren om de burger van je dromen te bouwen. Als je je bestelling eenmaal hebt geplaatst, kan je een plekje zoeken en brengen we het eten naar je toe.'

Verder nog op het program? Er worden voor moeders en kinderen overdag evenementen gepland, zoals speelclubjes met voorleesrondes. En vergeet die ballenbak en glijbaan, er worden nu ook videogames en lichtshows aan de speelruimte toegevoegd.

 

Of dit alles ook naar Nederland zal overwaaien is nog niet bekend.