Dit matras vertelt of je partner vreemdgaat

De naam: Smartress.

Meest gelezen

In de categorie what the fuck-technologie: een matras dat je kan vertellen of je partner is vreemdgegaan zonder dat jij het wist.

Het matras, Smartress genaamd, komt uit de koker van bedrijf Durmet, dat claimt dat we middenin een 'wereldwijde affairecrisis' zitten. Smartress gaat ons bij deze crisis helpen door ons notificaties te sturen als er 'verdachte' activiteit op het matras plaatsvindt.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

Wow. En dan dacht je dat 1 april al was geweest

 

Afijn; in de Smartress zitten sensoren die activiteit kunnen meten, en via een app op je telefoon kun je notificaties krijgen als er verdachte dingen gebeuren zonder dat jij erbij bent. Tot in detail krijg je informatie over de sex die plaatsvindt als jij er niet bent: snelheid, intensiteit, noem het maar op.

Waarom? Why, Durmet, tell us why?!

 

In een hysterisch dramatische video met Game of Thrones-esque muziek deelt Durmet verder de ins en outs van het matras. Wat we ons nog afvragen: hoe verkoop je de aankoop aan je partner? 'Hi schat, ik heb een bed besteld dat me vertelt wanneer je vreemdgaat, k bye!' Zoiets?

 

Durmet vertelt nog niet wat de prijs van het matras is en wanneer het bestelbaar is, dus we gokken zo dat dit een campagnestunt is om wat naamsbekendheid te krijgen. Kan dus nog allemaal een grap zijn.

Laten we 't alsjeblieft hopen.

Dit meisje heeft een van de ENGSTE banen ter wereld >

Bron: ELLE.com