De gloednieuwe, roségouden MacBook is EINDELIJK hier!

Kan-ie eindelijk matchen met je iPhone.

Meest gelezen

Dat wordt sprinten naar je dichtsbijzijnde Apple Store. De Macbook heeft namelijk wat serieuze upgrades gekregen én nieuwe kleuren.

Apple heeft zojuist in een persbericht laten weten dat hun MacBook flink verbeterd is. De laptop heeft nu een batterij die 11 uur(!) meegaat, er zit de allernieuwste Intel-processors in, een snellere grafische processor én een betere flashopslag. Plus: het is ook nog eens de dunste ooit. Wow.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar de ogen willen ook wat, dus is de MacBook voorzien van nieuwe kleuren. En jawel, daar is die prachtige roségouden er één van. Love it.

Philip Schiller, Apple’s senior vice president van Worldwide Marketing, laat in het persbericht weten:

'Deze MacBook is de dunste en lichtste Mac die we tot nu toe hebben gemaakt en laat zien wat onze visie op de toekomst van de notebook is. Wij denken dat onze klanten helemaal weg zullen zijn van deze nieuwste MacBook-serie, met zijn gloednieuwe processors, snellere grafische processor, snellere flashopslag, langere batterijduur en nieuwe roségouden uitvoering.'

Meest gelezen

De nieuwste MacBook is vanaf vandaag verkrijgbaar via Apple.com en vanaf morgen bij de Apple Store en bepaalde erkende resellers. Prijzen lopen van € 1449 tot € 1799.