Doutzen Kroes heeft een rol gescoord in Wonder Woman

Gefeliciteerd, Doutzen!

Meest gelezen

Toen Doutzen Kroes aankondigde te stoppen bij Victoria's Secret sloeg iedereen aan het gissen. Stopte ze volledig met modellenwerk? Begon ze een eigen lingerielijn? Ging ze zich richten op haar acteercarrière?

Nou, dat laatste blijkt nu hartstikke waar te zijn, want het Nederlandse model heeft een rol te pakken in een grote Hollywoodfilm van DC Comics, Wonder Woman

In de hitfilm die nu in de bioscoop draait, Batman v Superman: Dawn of Justice, kunnen we actrice Gal Gadot al in actie zien als Wonder Woman, maar er komt ook een éigen film over de superheldin. En dat Doutzen daar ook in schittert bevestigt Gadot nu met deze Instagramfoto:

Advertisement - Continue Reading Below

Amazonianhood👊🏻 LOVE my sisters👭👭@doutzen @cn_connienielsen @naprous

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on

Meest gelezen

 

Het gerucht dat Doutzen in Wonder Woman zou gaan spelen ging al een tijdje rond, maar dit kiekje én het bijbehorende onderschrift - waarin Gadot verwijst naar de vrouwen op de foto als 'Amazonian sisters' - een verwijzing naar de rolprent - zeggen genoeg.

Een grote klus voor Doutzen Kroes dus, die niet echt veel potten kon breken met haar ongemakkelijke rol in de Nederlandse film Nova Zembla uit 2011.

In Wonder Woman spelen ook Chris Pine en House of Cards' Robin Wright en de getalenteerde Patty Jenkins (Monster) kruipt in de regisseursstoel. Wel even geduld, want Wonder Woman is pas in juni 2017 in de bioscopen te zien zijn.

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >