Prins George poseert samen met Queen Elizabeth II, Prins Charles en Prins William voor een speciaal portret

En je raadt NOOIT waar Prins George op staat.

Meest gelezen

Ter ere van de negentigste(!) verjaardag van Queen Elizabeth II morgen, komen er speciale postzegels in Engeland uit. En één portret dat op een postzegelvel gaat prijken is nu door de Britse Royals vrijgegeven.

We zien de Koningin poseren met de aanstaande troonopvolgers: haar zoon Prins Charles, kleinzoon Prins William én achterkleinzoon Prins George. Er is geen twijfel over mogelijk wie de show steelt: de 2-jarige George poseert met een grijns van oor tot oor op een stapel zwart-blauwe blokken die perfect matchen bij zijn outfit. Veel zoeter dan dit wordt het niet:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Volgens insiders was Prins George 'as good as gold' tijdens de shoot en was het nog even puzzelen hoe ze 'm op dezelfde hoogte kregen als de andere leden van de Royal Family. Dat was immers noodzakelijk voor het postzegelvel. Gelukkig konden er wat blokken van schuim uit de kast getrokken worden waar George op kon staan:

 

Té schattig. Hou ELLE.nl morgen, op de verjaardag van Queen Elizabeth II, in de gaten voor weetjes over de Koningin, haar looks door de jaren heen en méér.

Ook enorm schattig: Chrissy Teigen deelt de ALLEREERSTE foto van dochtertje Luna >